Ιωάννης Π. Δαγδελένης 

MD, FEBOPRAS 
UK trained and European Board certified  Plastic Surgeon 
Επανορθωτική και Αισθητική Πλαστική Χειρουργική
 
Αρχική | Βιογραφικό

Βιογραφικό

Ιωάννης Π. Δαγδελένης

MD, FEBOPRAS

UK trained and European Board certified  Plastic Surgeon

Επανορθωτική και Αισθητική Πλαστική Χειρουργική

Ο Δρ. Ιωαννης Δαγδελένης  είναι ένας πλήρως διαπιστευμένος Πλαστικός Χειρουργός που εργάζεται ως διευθυντης Πλαστικής Χειρουργικής στον ιδιωτικό τομέα και διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα απο τις αρχές του 2020, μετά απο σειρά ετών στην Μεγάλη Βρετανία.

Στην ιδιωτική του πρακτική προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής σε γνωστά ιδιωτικά νοσοκομεία των Αθηνών  (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Metropolitan General, Μητέρα, ΡΕΑ).

 

Ο Δρ Δαγδελένης αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα , εργάστηκε για σειρά ετών σε γνωστά κέντρα πλαστικής χειρουργικής στην Μεγάλη Βρετανία απο το 2011 έως και σήμερα όπου μοιράζει την πρακτική του μεταξύ των δύο χωρών.

 

Έλαβε   συμμετοχή στις διεθνώς αναγνωρισμένες  εξετάσεις της Ευρωπαϊκής πλαστικής χειρουργικής και  έλαβε την πιστοποίηση FEBOPRAS (Fellow of European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery) το 2017. Είναι εγγεγραμμένος  στο μητρώο GMC της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Ο Δρ Δαγδελένης   έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων στους περισσότερους τομείς της πλαστικής χειρουργικής  σε παιδιά και ενήλικες.

 

Εργάσθηκε σε διακεκριμένα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας  όπως στο κέντρο αναφοράς γεννητο-ουρηθρικής χειρουργικής Russells Hall Hospital (Birmingham), Chelsea and Westminster Hospital (London), Royal Free Hospital (London), κέντρο ανάφορας μικροχειρουργικής αποκατάστασης Queen Victoria Hospital (Sussex) και ένα απο τα μεγαλύτερα κέντρα τραύματος του Λονδίνου St George’s Hospital.

 

Ο ιατρός είναι εξειδικευμένος στην επανορθωτική μαστού, στην θεραπεία του  δερματικού  καρκίνου, και ιδιαίτερα στην θεραπεία της εγκαυματικής νόσου αφού είχε την τύχη να εξειδικευθεί   στο διεθνούς φήμης πλαστικής χειρουργικής και κέντρο εγκαυμάτων  St Andrew’s Center for Plastics and Burns, Broomfield Hospital , Essex υπό την διεύθυνση του καθηγήτη πλαστικής χειρουργικής  Prof.P.  Dziewulski.

Ο Δρ Δαγδελένης είχε την τιμή να εξειδικεύθει σε μεγάλο εύρος της αισθητικής χειρουργικής στο διασημότερο ιδιωτικό νοσοκομείο  του Λονδίνου-Wellington Hospital  καθώς επίσης και στο νοσοκομείο King Edward VII  στην Harley Street του Λονδίνου.

 

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια   στην Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, και Αυστρία για την ενημέρωση του στις τεχνικές αλλά και καινοτομίες της επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής.