Ιωάννης Π. Δαγδελένης 

MD, FEBOPRAS 
UK trained and European Board certified  Plastic Surgeon 
Επανορθωτική και Αισθητική Πλαστική Χειρουργική
 
Αρχική | Μη επεμβατική | Fillers (Υαλουρονικό οξύ)

Fillers (Υαλουρονικό οξύ)

Τα Dermal Fillers εγχέονται κάτω από το δέρμα και απορροφώνται φυσικά από το σώμα και διασπώνται.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας αρχίζει να λεπτένει,  είναι επιρρεπές, χάνει την ελαστικότητα του και μειώνεται η επουλωτική ικανότητα του.  Αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε χαλάρωση του δέρματος και την δημιουργία ρυτίδων και οφείλονται σε διάφορα αίτια όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η διατροφή, οι κακές συνήθειες ή οι κληρονομικοί παράγοντες.  Επίσης αποτελεί μέρος της διαδικασίας της γήρανσης.

Τα Dermal Fillers μπορούν να σας βοηθήσουν να  επιβραδύνετε την διαδικασία της γήρανσης  και να διατηρήσετε το δέρμα  σας φρέσκο ​​και εύπλαστο.

Κρέμες προσώπου, μάσκες προσώπου, ενυδατικές κρέμες, προϊόντα απολέπισης  και οροί είναι ζωτικής σημασίας και διαδικάσιες  ρουτίνας για την φροντίδα του δέρματος, αλλά αυτά δεν απαλλάσσουν τις ρυτίδες, σφίγγουν το δέρμα ή διορθώνουν τυχόν ατέλειες, αν και ορισμένα απο αυτά προσφέρουν προσωρινά αποτελέσματα. 

Τα Dermal Fillers μπορούν να χρησιμοποιηθούν για: 

-Να Βελτιώσετε το περίγραμμα και το όγκο των χειλέων

-Να απαλλαγείτε από τις γραμμές στο μεσόφρυο,  και τις ρυτίδες του «καπνιστή»

-Να αναπληρώσουν το χαμένο όγκο του προσώπου, ιδιαίτερα στην περιοχή των ζυγοματικών και της κάτω γνάθου

-Να απαλλαγείτε από λεπτές ή βαθιές ρυτίδες και πτυχώσεις του δέρματος

-Να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους στην περιοχή κάτω από τα μάτια 

Οι θεραπείες με  Dermal Fillers μπορούν να προσφέρουν την εμφάνιση ενός πιο νεανικού δέρματος.  Τα αποτελέσματα των Dermal Fillers μπορεί να διαρκέσουν περίπου 6 έως 18 μήνες ανάλογα με τον τύπο της θεραπείας.  Τα αποτελέσματα  διαφέρουν από άτομο σε άτομο λόγω της διαφορετικής συμπεριφοράς του δέρματος και οφείλεται κυρίως στην κληρονομικότητα.