Ιωάννης Π. Δαγδελένης 

MD, FEBOPRAS 
UK trained and European Board certified  Plastic Surgeon 
Επανορθωτική και Αισθητική Πλαστική Χειρουργική
 
Αρχική | Πρόσωπο | Ανόρθωση Μετώπου (Forehead Lift)

Ανόρθωση Μετώπου (Forehead Lift)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FOREHEAD LIFT;

 

H λεία και επίπεδη εμφάνιση του προσώπου είναι το κλειδί για μια νεανική εικόνα.

Με την πάροδο της ηλικίας, οι ιστοί του προσώπου γίνονται πιο αδύναμοι και αρχίζουν να σχηματίζουν ρυτίδες.  Το μέτωπο και τα φρύδια μας μπορούν πραγματικά να προδώσουν την ηλικία μας περισσότερο από άλλες περιοχές του προσώπου.

Όταν αναπτύσσονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο μέτωπο και μεταξύ των φρυδιών μας, συχνά μπορούν να δίνουν την λανθασμένη εντύπωση  ότι είμαστε   θυμωμένοι,  λυπημένοι ή κουρασμένοι. Αυτό είναι  ιδιαίτερα απογοητευτικό όταν συνηδειτοποιούμε  τι αντικατοπτρίζει η εμφάνισή μας.  Ο Δρ Δαγδελένης επιτυγχάνει με την   επέμβαση  της ανορθώσης μετώπου την διόρθωση των ρυτίδων στο μέτωπο, των αυλακώσεων μεταξύ των φρυδιών και την πτώση αυτών.

Η αναζωογόνηση της περιοχής πάνω από τα μάτια μπορεί να αποκαταστήσει μια φωτεινότερη και πιο νεανική εμφάνιση του προσώπου. 

Εάν ανησυχείτε ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επέμβαση, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε  ότι θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε πλήρως κάθε ανησυχία σας.  Στο πρώτο σας ραντεβού με τον πλαστικό χειρουργό Δρ Δαγδελένη, ο ιατρός θα χαρεί να καλύψει όλες τις λεπτομέρειες μαζί σας.  Χρειαζόμαστε ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τρέχοντων ή προηγούμενων φαρμάκων, συμπληρωμάτων ή χρήσης ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας, μπορείτε να εξηγήσετε πώς η τρέχουσα εμφάνισή σας επηρεάζει τη ζωή σας από προσωπική άποψη.  Πολλοί άνθρωποι με έντονα σημάδια γήρανσης έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση.  Πείτε στον Δρ. Δαγδελένη  τι ελπίζετε να πετύχετε μέσω της επέμβασης .  Είναι σημαντικό να θέσετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους με τον γιατρό.  Η πλαστική χειρουργική έχει εκπληκτικά αποτελέσματα, αλλά όπως συμβαίνει με κάθε χειρουργική επέμβαση, ενέχει ορισμένους κινδύνους.  Στο πλαίσιο της επίσκεψης σας, ο Δρ Δαγδελένης θα συζητήσει τους κοινούς κινδύνους της επέμβασης  αυτής.