Ιωάννης Π. Δαγδελένης 

MD, FEBOPRAS 
UK trained and European Board certified  Plastic Surgeon 
Επανορθωτική και Αισθητική Πλαστική Χειρουργική
 
Αρχική | Θεραπείες Αναζωογόνησης / Ρυτιδεκτομή – Fractional laser

Θεραπείες Αναζωογόνησης / Ρυτιδεκτομή – Fractional laser

Το CO2 Fractional laser είναι μια καινοτόμος θεραπεία λέιζερ που μπορεί να αναζωογονήσει το δέρμα σε μόλις μία θεραπεία. To laser στοχεύει αποτελεσματικά τόσο τα επιφανειακά όσο και τα βαθύτερα στρώματα του δέρματός σας για πιο λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Αξιοποιώντας την ενέργεια λέιζερ, αυτή η θεραπεία υψηλής τεχνολογίας έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία βαθιών γραμμών και ρυτίδων, την μείωση δερματικών βλαβών από τον ήλιο, τη θεραπεία ουλών και κηλίδων ακμής, ενώ παράλληλα ενισχύει την υφή και τον τόνο του δέρματος. Επίσης απτελεί ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων δερματικών παθήσεων και την επίτευξη πιο νεανικής επιδερμίδας.

Η θεραπεία αυτη δρα αφαιρώντας ένα τμήμα του ανώτερου στρώματος του δέρματος σας για να αντικατασταθεί άπο ένα νέο νεανικό δέρμα. Αυτός είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος για να αφαιρέσετε το κατεστραμμένο δέρμα, προάγοντας τη φυσική διαδικασία επούλωσης ενώ διεγείρετε την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτή είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στην αισθητική χειρουργική με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τι αποτελέσματα θεραπείας θα δω;
Μετά τη θεραπεία , το δέρμα σας θα είναι σφριγηλό και λείο. Οι γραμμές, οι ρυτίδες, οι ουλές και η μελάγχρωση θα μειωθούν και το δέρμα σας θα ανανεωθεί ριζικά. Θα δείτε ορατά αποτελέσματα μετά από μερικές εβδομάδες ενώ θα συνεχίσετε να βλέπετε τα οφέλη ακόμη και 6-12 μήνες μετά τη θεραπεία.