Ιωάννης Π. Δαγδελένης 

MD, FEBOPRAS 
UK trained and European Board certified  Plastic Surgeon 
Επανορθωτική και Αισθητική Πλαστική Χειρουργική
 
Αρχική | Πρόσωπο | Ανόρθωση προσώπου (Facelift)

Ανόρθωση προσώπου (Facelift)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FACELIFT;

 

Η γήρανση και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες προκαλούν, στο δέρμα και στους ιστούς του προσώπου και του λαιμού, χαλάρωση και πτώση.

Η χειρουργική επέμβαση Facelift, επίσης γνωστή ως «ρυτιδεκτομή», βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης για να αποκαταστήσει ένα πιο νεανικό πρόσωπο, πηγούνι και λαιμό.

Καθώς μεγαλώνουμε, ρυτίδες γύρω από τα μάτια μας γίνονται περισσότερο ορατές.Οι σχεδόν αόρατες γραμμές στο μέτωπο γίνονται εμφανείς, και η κάτω γνάθος  δείχνει πιο πτωτική. Μερικοί άνθρωποι βιώνουν την εμφάνιση ενός «δεύτερου πηγουνιού».  Δυστυχώς, όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αρνητικές πτυχές της βαρύτητας  που έρχονται με την ηλικία.

Η επιλογή της  επέμβασης του facelift προσφέρει μια θετική ώθηση τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αυτοεκτίμηση.

Το πρώτο ραντεβού  σας με τον Πλαστικό χειρουργό Δρ. Δαγδελένη  ονομάζεται διαβούλευση.  Πρόκειται για μια συνάντηση στην οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για την επέμβαση ,  και τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε.  Κατά τη διάρκεια αυτής, ο ιατρός θα αναλύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας , θα προβεί στην λήψη αναλυτικού ιατρικού ιστορικού και την λήψη φωτογραφιών της περιοχής προσώπου και λαιμού για την καλύτερη κατανόηση των επιπτώσεων που έχουν επέλθει με την ηλικία, καθώς και την προτεινόμενη αντιμετώπιση αυτών.